Familia noastră este legată de mai multe generaţii de creșterea animalelor și de cultivarea pământului. Meșteșugul transmis din tată în fiu, alături de tehnologia modernă folosită în procesul de fabricaţie, ne ajută să obținem produse de calitate superioară cu un gust deosebit și curat.
A fost nevoie de ceva timp și răbdare pentru ca produsele noaste să aibă aroma, aspectul, dar mai ales gustul atât de apreciat de cumpărători.
Ne mândrim cu faptul că nu folosim altceva decât lapte curat și cheag în procesul de producţie pentru a obţine brânzeturi 100% naturale.
Produse autentice, cu gust pur, din lapte proaspăt muls.
În prezent, ferma noastră din are grijă de 20 de vaci și 500 de oi care pasc vesele pe pășunea din luncă ierburi și flori înmiresmate. lar toată lumea știe că cel mai bun lapte provine de la animalele libere, iar o brânză de calitate se poate obţine doar din cel mai bun și aromat lapte!
Hala noastră de producţie este echipată după standarde moderne și respectă cele mai exigente cerințe în materie de igienă alimentară.
Rețetele de bază sunt cele vechi, scornite de ciobanii din zona Vinţ.
La brânzeturile clasice, precum caș sau telemea, toate obţinute din lapte proaspăt muls am adăugat amprenta noastră personală pentru a obţine produse unicat cum ar fi cașcavalul cu neghiniță, chimen sau plante aromatice.
Numai așa reușim să obținem produse pline de savoare și cu o înaltă valoare nutriţională.